Prijslijst opdrachten

Voor een tekening in opdracht kan je ook bij mij terecht. Wil je graag je huisdier of je geliefde laten portretteren, dit kan! Je kunt mij een berichtje sturen voor meer informatie.

 

Prijslijst zwart/wit tekening

Prijslijst Kleurtekening

 

Algemene informatie:

Wat leuk dat je interesse hebt in een tekening!

*Heb je een foto uitgekozen, dan kunnen wij samen bekijken of de foto geschikt is. Hierna bespreken we het gewenste formaat en het gewenste materiaal. Als dit klopt kom je op de wachtlijst te staan.

*Natuurlijk is het ook mogelijk om de tussenstappen te volgen van het tekenproces. Deze tussenstappen met foto's zou ik dan ook toesturen.

*Ik neem ook opdrachten aan uit het buitenland! Voor meer informatie en eventuele verzendkosten kan je contact met mij opnemen.

*Ik neem geen spoedopdrachten aan! Neem ruim van te voren contact met mij op voor een eventuele start en einddatum. 

 

Verzending:

*Zodra de tekening is goedgekeurd, verpak ik de tekening goed en verzekerd in. 

*Als het volledige bedrag is overgemaakt, verzend ik de tekening naar een postnl punt en krijg je een track en trace code binnen, zodat je de tekening zelf kunt volgen.

*In Nederland bedragen de verzendkosten 7,50

*Ik ben niet aansprakelijk voor eventuele schade tijdens de levering.

 

Wachtlijst:

Door jullie leuke opdrachten is er op dit moment een wachtlijst voor een tekening. Ik neem op dit moment opdrachten aan voor Juni 2021. 

 

Copyright:

Op mijn tekeningen rust een copyright. Gelieve niet zonder mijn toestemming mijn tekeningen gebruiken voor andere doeleinden.